Banii în Legiunea Straina.

In jos

Banii în Legiunea Straina.

Mesaj Scris de Admin la data de Joi 2 Aug 2012 - 9:29

Un post cu tipic românesc : banii în Legiunea Straina. Si câteva "hint"-uri privind angajarea si serviciul.

1. Nu mergeti sa va angajati pentru bani : ca ospatar veti câstiga mai mult decât un legionar în primii trei ani.
2. Solda variaza de la grad la grad (sumele sunt pe site-ul francez) dar mai important decât banii este...gradul. Începând cu gradul de caporal nu se mai fac "sectoare".De la gradul de sergent (inclusiv) în sus,se plateste o suma modica pentru cei care locuiesc în regiment si pentru masa de prânz.
3. De la angajare,solda este virata într-un cont al Postei (nu se poate alege o alta banca) si legionarul are un card cu care poate scoate banii.
4. În primul an de serviciu,se fac tot soiul de chete,mai mult sau mai putin legale (ei da!) dar totul functioneaza pe principiul "toti ca unu,unu ca toti". Deci platesti si taci !
5. NU mizati pe faptul ca un legionar gradat,fiind de origine româna,v-ar proteja/ajuta. Singurii camarazi pe care puteti conta sunt cei cu care faceti instructia. Exista "mafii",dar si acolo noi,românii,am dat-o-n bara : nu suntem organizati
6. În orice misiune ati merge,solda de grad se înmulteste cu 2,5. De exemplu : caporal (1300€/luna) în Afghanistan = 3250€/luna. Valabil pentru toate teatrele de operatii.
7. La sfârsitul a 4 ani de serviciu,veti fi întrebati daca va gânditi sa mai semnati un contract dupa cei 5 regulamentari. Daca raspunsul este "da" ,e foarte posibil sa fiti avansati. Daca e "nu",e posibil sa faceti servicii si sa fiti ciuca batailor cam restul de un an.
8. La sfârsitul a 5 ani de serviciu,e important sa obtineti "certificatul de buna conduita". Poate ajuta la gasirea unui job în privat,în Franta.
9. Cel mai "cool" grad este cel de caporal-sef,accesibil numai dupa 5 ani de serviciu.Exceptional,înainte.
10. Uneori,un camarad va va cere sa-i împrumutati o suma mai mare de bani : în general este vorba despre un tip care vrea sa dezerteze si face o cheta pe la prieteni
11. Când vine camionul cu bere,fiti pe-aproape. Când va bate gândul de-o decoratie...aveti grija.

Cam asta e...

[Doar administratorii au dreptul sa vada aceasta imagine]

[Doar administratorii au dreptul sa vada aceasta imagine]
avatar
Admin
Fondator

Mesaje : 209
Data de inscriere : 02/04/2012

Vezi profilul utilizatorului http://legiuneastraina.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum