4° R.E.

In jos

4° R.E.

Mesaj Scris de Admin la data de Lun 21 Ian 2013 - 13:21

Spoiler:
Ţi se dă uniformă, începi să înveţi franceza şi cel mai important, Codul Legionarului. Acesta este un fel de îndrumar al Legionarului pe care trebuie să-l ştii pe de rost....

După o săptămână noii legionari pleacă în centrul de instrucţie 4RE de la Castelnaudary. Aici începe formarea şi recruţii fac cunoştinţă cu cele mai dure tehnici de antrenament şi instrucţie.

Nu este un loc plin de animale, ci locul care te-ar putea face să renunţi. Aici se face cea mai dură instrucţie. Dormi o oră pe noapte, mănânci când apuci şi te antrenezi non-stop. Înveţi tactică, trageri, faci mult sport, marşuri pe munte noaptea, etc. O dată cu "Ferma", începe şi pregătirea psihologică a legionarilor. Prin epuizare se urmăreşte întărirea psihică. Faptul că adormi la 3 dimineaţa iar la 4 se dă alarma şi în 5 minute trebuie să fii pregătit pentru un marş pe munte, de exemplu, este foarte greu fizic. Dar psihic trebuie să stai foarte bine pentru a putea face faţă.
Dacă viaţa de la "Fermă" nu te doboară primeşti Kepi Blanc, cascheta albă ce face parte din uniforma Legionarilor şi te poţi considera unul dintre ei.

Cele patru luni de la Castelnaudary se încheie cu "Marşul Roşu", 120 de kilometri care trebuie parcurşi în 4 zile.
Soldaţii semnează un contract cu Legiunea pe o perioadă de 5 ani.

"Mai intai te distrugem, dupa care te cream din nou dupa cum vrem noi.

Inveti repede e bine, inveti greu? Te facem noi sa iti doresti sa inveti repede."

LEGIO PATRIA NOSTRA
avatar
Admin
Fondator

Mesaje : 209
Data de inscriere : 02/04/2012

Vezi profilul utilizatorului http://legiuneastraina.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum