2° R.E.G.

In jos

2° R.E.G.

Mesaj Scris de Admin la data de Lun 21 Ian 2013 - 11:51

ISTORIE

4mai 1999 a fost apartitia primului legionar pe domeniul bazei aeriene din Saint Cristol D’Albion. A fost ceeat in anul 1999 si ca toate regimentele Legiunii Straine este compus din soldati care servesc cu “titlu strain”. La inceputurile lui sursa au fost legionari tineri direct la la 4RE (regimentul scoala) si din cadre de la celelalte regimente.

PREZENT

Regimetul genistilor se antreneaza intr-un mediu montan. Al doilea Regiment Strain de Geniu are in prezent un efectiv de 900-925 de barbati impartiti in 6 companii (o companie de rezervisti este in proiect)
Regimetul 2 de Geniu este prezent in toate teatrele de oeratiuni exterioare:Djibouti, Afganistan, Republica Coasta de Fildes, Guyane, in Balkani, Martinique etc.
Al 2 lea Regiment strain de geniu 2REg este format din 920 de oameni repartizati in 6 companii din care 3 companii de combat , o companie de sustinere si suport,o campanie de comandament si logistica si o companie administrativa.
Cele 3 companii de combat au un efectiv de 130 de legionari perfect adaptati la lupta in localitate.
Toate antrenamentele specifice geniului sunt adaptate la “munte” (organizarea in teren OT, obstacole OBS, extindere SAD, trecerea obstacolelor MLF, alpinism, schi, parapanta, scufundari, supravietuire in conditii extreme, etc.)
Membrii regimetului sunt selectati dupa criterii specifice.

MISIUNI

Regimentul 2 de geniu 2REG are ca misiuni principale combatul direct, sustinerea, infiltare si informare etc. Acest regiment a indeplinit cu succes toate misiunile incredintae in conditii climatice dificile.
Din 2004, acestui regiment s-a alaturat o unitate de infanterie sub ordinul generalului de la 27 BIM pentru a forma un regiment complet capil sa execute misiuni de caracter special.avatar
Admin
Fondator

Mesaje : 209
Data de inscriere : 02/04/2012

Vezi profilul utilizatorului http://legiuneastraina.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum