1 RE COM.LE

In jos

1 RE COM.LE

Mesaj Scris de Admin la data de Lun 21 Ian 2013 - 11:26

Primul regiment strain 1 RE COMLE este centrul de comanda al legiunii straine ,mai este si denumit Casa Mama. Aceasta expresie vine de la Sidi-Bel-Abbes, iar principala functie este pastrarea traditiilor.
A fost creeat in 1841, in Aubagne, din 1962 1RE este primul si cel mai vechi dintre toate regimentele Legiunii Straine. Mai presus de aspectul istoric 1RE reprezinta o etapa majora in parcursul si evolutia legiunii.
La inceputul “carierei” acest regiment avea ca scop incorporarea si instruirea noilor veniti prin centrul de incorporare si instruire CSI.

ORGANIZARE

Primul regiment strain este compus din 3 companii cu un efectiv variabil.
Compania de comandament si servicii regimentare CCSR include toate serviciile care duc la o buna desfasurare si functionare a vietii cotidiene (bucatarie, infirmierie, ateliere mecanice, pionieri etc)
Compania de servicii a legiunii straine CSLE desfasoara activitati de recrutare (resurse umane), istorice (muzeul Legion Etrangere), securitate (toate unitatile de politie militara) patrimoniu, comunicatii, presa si muzica legiunii straine.
Compania responsabina cu personalul se numeste CAPLE, ea se ocupa cu acomodarea noilor candidati, testare, probe sportive si admitere.
1RE contine si cluburile sportive printre care echa de cross, sporturi de combat

“Primul Regiment Strain 1RE COMLE este “Casa Mama” de aici plecam si tot aici ne intoarcem.”avatar
Admin
Fondator

Mesaje : 209
Data de inscriere : 02/04/2012

Vezi profilul utilizatorului http://legiuneastraina.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum