Cand te prezinti o data la angajare, esti respins, te prezinti a doua oara, esti respins, ce faci?

In jos

Cand te prezinti o data la angajare, esti respins, te prezinti a doua oara, esti respins, ce faci?

Mesaj Scris de Admin la data de Joi 2 Aug 2012 - 11:41

La fiecare decizie de reject primita,candidatul respins va primi şi o hârtie pe care va scrie perioadă de inaptitudine : 3 luni,6 luni,9 luni,1 an,1 an şi 6 luni. Asta înseamna ca în acea perioada e inutil sa te prezinţi la alt centru întrucât sistemul te va recunoaşte (întâi calculatorul,apoi cei de la Aubagne). Si primeşti un şut în fund imediat.

După perioada de refuz plus o zi,te poţi reprezenta . Sunt cazuri când ţi se spune « go home !” de la poartă,dar asta nu trebuie sa demoralizeze candidatul. Atât timp cât nu ai o hârtie pe care să scrie inapte définitif te poţi prezenta . E mai bine de mers la Paris decât la Aubagne din doua motive : la Aubagne vine toata planeta Terra (căci toţi vor să scurteze circuitul recrutării) pe când la Paris sunt mari şanse să daţi peste nişte oameni mai puţini stresaţi. Si,daca tot vreti Legiune pentru măcar 5 ani,câteva zile în plus nu contează.

La inapte definitif există doua recursuri : o scrisoare adresată COMLE,sau acte false. Nici una din metode nu prea da roade : decizia inapte definitif nu e data doar din pix ci cu avizul unei comisii,iar actele false –dincolo de cost- sunt găsite destul de repede. Totuşi,dacă reuşiţi sa va angajaţi cu acte false,mare mare grijă : dupa ce deveniţi legionari (adica după instrucţie) spuneţi adevărul : pe de o parte vi se va regulariza situaţia (şi nu va va da nimeni afară) pe de alta parte DSPLE-ul (Gestapo) nu apreciaza să fie tras în piept. Daca va prind ei (şi totul nu e decât o chestiune de timp) va veţi petrece restul contractului la Borna 22 de la Kourou tăind liane cu maceta. Pe intenet poate suna haios,în realitate nu e deloc.

La angajare,recrutorii vor sa vada un singur lucru : mo-ti-va-ţie ! Un tip dat afara pe uşă care revine pe fereastra de 10 ori fară sa fi primit inapt definitiv are şanse să fie primit în cele din urmă. Unul care începe să se îndoiască de el de la primele urlete va fi repede trimis acasa,sau va cere el sa plece.

Si înca ceva : mergeţi şi vedeţi voi înşivă. Daca se putea chestia asta în 1990,fără un franc în buzunar,mâncând din gunoaie (la propriu) şi neştiind nici dacă Legiunea Străină exista într-adevăr…în ziua de azi e mult mai simplu. Întrebarea « are rost sa ma duc… ? » nu are rost. Daca vrei cu adevărat,mergi şi pe jos. Nimeni nu s-a angajat vreodată în Legiunea Straină din întâmplare. Nimeni,niciodată.


La Legiune sunt doua lucruri dificile : sa intri şi sa ieşi . Aşa ca trebuie mare concentrare în ambele momente. Succes.

________________________________________________________________________

Daca ati ajuns la selectie,ati trecut de noir / vert / rouge si alegeti sa plecati,veti primi o hârtie pe care scrie inapte définitif . Definitif e definitiv,adica pentru totdeauna,adica de tot. Faptul ca va manifestati dorinta de a pleca înseamna ca nu vreti sa ramâneti,si e decizia voastra si este respectata. Numarul angajarilor previzionale e în scadere,oferta de candidati este mare si Legiunea are de unde alege.

Aici nu exista mama,tata,prietenii de acasa,timpi de gândire,de razgândire,de revenire,conversatii pe Messenger,Facebook,etc. Sunteti doar voi cu voi însiva.Cine vine si ramâne,bine. Cine nu,nu.Motivele pentru care alegeti sa plecati nu privesc si nu intereseaza pe nimeni. Cei care ati trecut prin selectie,ati vazut a zece mia parte din ce e Legiunea,dar daca atât ati ramas ati vazut suficient.

În plus,când suntem tineri,sportivi,cu carte si cu capul pe umeri exista zeci si sute de alte drumuri în viata. Multe din ele mult mai bune decât armata. Nu va blocati în proiect,viata merge înainte
avatar
Admin
Fondator

Mesaje : 209
Data de inscriere : 02/04/2012

Vezi profilul utilizatorului http://legiuneastraina.forumz.ro

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum